Vertical core

Què és el vertical core?

El vertical core són trenta minuts d’abdominals. Es tracta d’un programa d’exercicis en vertical per a la millora i manteniment de força de la musculatura postural del tronc.

El core training és un terme que s’utilitza per a especificar un entrenament de la zona mitjana del cos, que serveix per a crear estabilitat entorn de la columna vertebral. Per a qualsevol moviment eficaç, tant quotidià com qualsevol acció tècnica o gest esportiu, es necessita un suport estable, per això la importància de treballar aquesta zona.

Beneficis del vertical core

  • Millora l’actitud postural. En l’execució dels exercicis es pren consciència de l’actitud postural correcta i practicar vertical core corregeix desviacions de columna i millora la postura.
  • Intensifica la capacitat de resistència: Els entrenaments es duen a terme en un interval de temps determinat i a diferents velocitats. D’aquesta manera es maximitza la capacitat pulmonar i cardiovascular.
  • Augmenta la força i resistència muscular. Els exercicis focalitzats permeten millorar notablement la força a l’abdomen, els glutis i els bíceps.

Posa’t en forma al WIN!

Fes salut i posa’t en forma al WIN! Vine a gaudir de totes les activitats que t'ofereix el nou complex esportiu municipal de Tortosa!