El proper dilluns dia 30 d’agost a les 9:00 hores s’obriran les pre-inscripcions als cursets per la temporada 2021-2022

NATACIÓ

Les pre-inscripcions per als cursets de natació de nadons (de 6 a 30 mesos), infantil (de 3 a 6 anys)(nascuts entre 2015 i 2018) i escola de natació (de 7 a 12 anys) es realitzaran en format online, a través de l’enllaç que es publicarà el dilluns dia 30 d’Agost a les 9:00 en aquesta pàgina.

A causa de l’alta demanda de les pre-inscripcions als cursets de nadons, d’infantil i d’escola de natació, ens veiem obligats a tancar les pre-inscripcions d’aquestes edats.

Disculpeu les molèsties

El funcionament de la preinscripció serà:

-Creació dels diferents nivells segons ordre de resposta del formulari.

-Els/les alumnes del grup infantil (3 a 6 anys) que ja van realitzar el curs 20-21, hauran de seleccionar el nivell que assenyalava el diploma que es va entregar l’últim dia de curs. En cas de no conèixer el nivell que ha de cursar, contacteu amb la recepció del WIN Tortosa i us informaran.

-Els/les alumnes de nova inscripció del grup infantil (3 a 6 anys) hauran de passar una prova de nivell per definir el seu grup els dies:
20/9 franja de 17:30 a 18:30
21/9 franja de 18:30 a 19:30

-Tots aquells preinscrits que tinguin plaça, se’ls notificarà per telèfon que poden fer la inscripció presencialment a la recepció del WIN TORTOSA

-Aquells preinscrits que finalment no obtinguin plaça per limitacions d’aforament, se’ls notificarà per telèfon que passen al llistat d’espera. En el cas que s’alliberi una plaça es tornarà a contactar per si es vol realitzar la inscripció.

-Tots/totes els/les alumnes que formalitzin la inscripció, rebran el protocol d’utilització de la instal·lació per respectar les mesures de salut i higiene per la Covid-19.

-L’inici del curs serà el dia 4 d’octubre de 2021 i es realitzarà en funció del calendari escolar.

NATACIÓ SWIMFIT I ADULTS

Les inscripcions pels cursets de natació de Joves/SWIMFIT (de 13 a 17 anys) i els cursets d’Adults es realitzaran de forma presencial al Complex Esportiu WIN Tortosa a partir del dia 30 d’Agost.

L’inici del curs per al SWIMFIT serà el dia 4 d’octubre de 2021 i es realitzarà en funció del calendari escolar.

L’inici del curs per Adults serà el 13 de setembre

RÍTMICA

Les inscripcions es realitzaran a la recepció del Complex Esportiu WIN Tortosa a partir del dia 30 d’Agost.

L’inici de l’escola de rítimca serà el dia 4 d’octubre de 2021 i es realitzarà en funció del calendari escolar.

PÀDEL

Les inscripcions es realitzaran a la recepció del Complex Esportiu WIN Tortosa a partir del dia 30 d’Agost.