A WIN Complex Esportiu Tortosa sabem que tens ganes de recuperar les teves rutines esportives i per això ens fa especial il·lusió anunciar-te que el pròxim 2 de juny obrirem algunes zones de les nostres instal·lacions.

Nosaltres també tenim ganes de veure’t, però per aconseguir-ho primer hem de garantir la teva seguretat i estem implementant els protocols necessaris per minimitzar els riscos relacionats amb la Covid-19.

El nostre esforç i la teva actitud complint les noves normes seran essencials perquè junts tornem a gaudir del WIN i crear un espai segur.

Seguint les normatives publicades pel Ministeri de Salut al BOE del 18 de maig de 2020, en aquesta fase de reobertura es presenta una nova proposta d’horaris i activitats que garanteix els requisits establerts per l’administració. L’horari del WIN serà de 6.30 h a 13.30 h i de 15.30 h a 21.30 h, deixant una franja horària al migdia sense activitat, durant la qual es desinfectarà i es netejarà la instal·lació en profunditat, de la mateixa manera que es farà en finalitzar la jornada.

Tanmateix, l’aforament es veurà reduït a un 30% de la seva capacitat total, malgrat que se’n preveu un increment a mesura que vagin avançant les fases. A més, les activitats dirigides es duran a terme majoritàriament a la zona de solàrium, a excepció de l’spinning. En cas d’inclemències meteorològiques, es dividirà el grup en dos i es traslladarà l’activitat a les dues sales interiors.

 

Piscina i sala de fitness tancades

En aquesta primera setmana d’obertura el WIN Complex Esportiu Tortosa manté la piscina i la sala de fitness tancades per una qüestió de seguretat. De tota manera, us anirem informant de la implementació de serveis a mesura que els protocols canviïn. També queden suspesos els cursets de natació i les escoles esportives de natació i rítmica. Així mateix, tampoc es presta el servei d’escola de pàdel, per bé que sí que es duen a terme classes individuals amb cita prèvia. De la mateixa manera, també es poden reservar les pistes per dur-hi a terme partides.

 

Quota gratuïta durant el mes de juny

Donada la reducció de l’aforament, així com de les activitats i serveis prestats per garantir les mesures inicials de reobertura, el WIN Complex Esportiu Tortosa no cobrarà la mensualitat del mes de juny.

Amb aquesta reobertura finalitzen els més de dos mesos de tancament de les instal·lacions, en els quals l’activitat del centre no ha parat. Des de la primera setmana, el Complex ha impartit sessions en línia per a tots els públics a través de la plataforma Entreno a casa.

 

Mesures específiques aplicades

Atenent a les restriccions d’aforament i als requisits de neteja i desinfecció, així com per evitar el risc de contagi i propagació de la Covid-19, és important que abans de tornar al nostre complex, coneguis les mesures següents:

  • Col·lectius de risc: En aquesta fase, es recomana als col·lectius de risc que no vagin al WIN: persones de més de 60 anys, persones amb malalties cardiovasculars, hipertensió arterial, diabetis i embarassades.
  • Les persones que presentin simptomatologia (tos, febre, dificultat per respirar, etc.) que pugui estar associada amb la Covid-19 no podran accedir a les instal·lacions esportives fins que els confirmin que no hi ha risc de contagi.
  • Cita prèvia: Els usuaris només podreu accedir al Complex amb cita prèvia a través del web https://tortosa.poliwincloud.com o del telèfon 977 50 47 07. No es podrà accedir a la instal·lació fins 10 minuts abans de l’activitat i us haureu d’esperar a l’exterior de les instal·lacions, respectant la distància social recomanada pel Ministeri de Salut.
  • Controls d’accés: Per garantir que ningú entri a les instal·lacions amb febre i gèrmens, es prendrà la temperatura i s’habilitarà material per a la desinfecció de mans i sabatilles. A més, els usuaris hauran de mantenir la distància interpersonal de 2 metres.
  • Mesures d’higiene: S’han establert uns protocols extraordinaris en les rutines de neteja per garantir la desinfecció dels espais i del material després de cada ús. S’ha reservat una franja de 30 minuts després de cada classe dirigida perquè el personal de neteja pugui desinfectar la sala. Els usuaris també us haureu de fer càrrec de la desinfecció del material utilitzat. En aquest sentit, es distribuiran polvoritzadors de producte desinfectant i paper.
  • Ventilació: Es procedirà a una renovació constant de l’aire per a eliminar el risc del virus en suspensió, assegurant una ventilació adequada amb aire exterior de tots els espais interns.
  • Els usuaris hauran de venir amb roba esportiva des de casa. Si porten algun objecte personal, l’hauran de deixar a les zones habilitades de la sala.
  • És obligatori l’ús de mascaretes per accedir a les instal·lacions esportives. Tan sols es podran retirar en el moment de fer l’exercici físic i se n’haurà de tornar a fer ús en finalitzar. També és obligatori portar la tovallola i l’ampolla d’aigua.

Els nostres tècnics t’estaran esperant per a ajudar-te a poder fer una tornada progressiva al WIN Complex Esportiu Tortosa.

 

Campus esportius estiu 2020

Pel que fa a pròximes activitats, el Complex Esportiu Tortosa anuncia l’organització dels campus esportius a les instal·lacions de Tortosa i Jesús durant aquest estiu. Davant la desescalada prevista per les autoritats i la progressiva tornada a una certa normalitat en les setmanes vinents, el complex esportiu municipal té previst oferir campus esportius durant els mesos de juliol i agost. L’oferta s’estructurarà a partir de tres tipologies de campus –campus multiesport, campus de futbol i campus de rítmica– tots amb l’objectiu de promoure la pràctica de l’activitat física, estimular la socialització de nens i nenes i fomentar valors com el respecte, la col·laboració o l’autoestima.

Els campus s’han plantejat tenint en compte que hi hagi el mínim contacte entre nens i nenes de diferents edats i campus, i sempre responent a la normativa establerta davant la crisi de la Covid-19. Per això, s’establiran horaris d’entrada i sortida escalonats, horaris diferenciats per als diferents espais de les instal·lacions i ràtios per grups i responsable més baixos dels habituals. També, de la mateixa manera que amb l’obertura de les instal·lacions, durant els campus se seguiran estrictes mesures d’higiene i desinfecció de material i espais.

Properament el centre en donarà més detalls juntament amb la data d’obertura de les preinscripcions.

T’hi esperem per continuar fent allò que més ens agrada: esport!

 

Horaris nous

Horaris nous