Bodybalance

Què és el bodybalance?

El bodybalance és una activitat suau però exigent. Combina estiraments, tonificació muscular, correcció postural i relaxació en una mateixa sessió.

Com que està inspirat en el treball de tècniques de ioga, pilates i taitxí, s’aconsegueix un treball físic i mental molt complet. Amb aquesta activitat es redueix l’estrès, es millora la força i la flexibilitat, l’equilibri, la postura i la capacitat de concentració.

Beneficis del bodybalance

  • Millora la mobilitat, la postura corporal, l’estilització del cos, augmenta la flexibilitat, la capacitat respiratòria o el desenvolupament muscular, entre d’altres. Estimula la sincronització de moviments i les capacitats físiques vinculades a la postura, la flexibilitat i la respiració.
  • Disminueix l’estrès. Aquests exercicis permeten disminuir els nivells d’estrès i ajuden a reconèixer el cos en la seua totalitat. El bodybalance ha sigut reconegut a escala mundial com el millor programa de cos i ment.
  • Millora el to muscular: Ajuda a tonificar els músculs del cos, especialment la part del core, glutis i lumbars.

Posa’t en forma al WIN!

Fes salut i posa’t en forma al WIN! Vine a gaudir de totes les activitats que t'ofereix el nou complex esportiu municipal de Tortosa i Jesús!