GAC

Què és el GAC?

El GAC és un programa basat en exercicis de resistència aeròbica i treball muscular localitzat en els glutis, abdominals i cames. Es tracta d’una activitat mixta que barreja exercicis cardiovasculars amb exercicis de musculació.

Es practica amb música i en les classes es treballa tant la tonificació del tren inferior i de la zona abdominal com el cardiovascular. Tot això coreografiat i al ritme de la música.

Beneficis del GAC

  • Ajuda a tonificar tot el cos. Aquests exercicis tonifiquen i enforteixen els glutis, les cames i els abdominals. La figura s’embelleix i es defineix.
  • Millora de l’actitud postural. En l’execució dels exercicis es pren consciència de l’actitud postural correcta. Practicar aquesta activitat corregeix desviacions de columna i millora la postura.
  • Augment de força i resistència muscular. Els exercicis focalitzats permeten millorar notablement la força en glutis, abductors, quàdriceps, isquiotibials i bessons.

Posa’t en forma al WIN!

Fes salut i posa’t en forma al WIN! Vine a gaudir de totes les activitats que t'ofereix el nou complex esportiu municipal de Tortosa i Jesús!