Running avançat

Què és el running avançat?

El running és una activitat de caràcter continu d’intensitat moderada-alta que inclou exercicis de tècnica de carrera, força i condicionament físic enfocat a usuaris que busquen millorar el seu rendiment. Apte per a tots el runners que poden córrer seguit entre 8-10 km a uns ritmes aproximats de 5.30 a 6 minuts per quilòmetre.

Dirigit per un professional, es du a terme a l’aire lliure en diferents trams i circuits variats.

Beneficis del running avançat

  • Tonifica les cames; altres parts del cos, com els glutis, l’abdomen, els braços i l’esquena, se’n beneficien. Això és degut sobretot al balanceig que fem amb el cos per mantenir l’equilibri.
  • Ajuda a combatre l’estrès: córrer segrega endorfines (les hormones de la felicitat), que ajuden a disminuir els nivells d’estrès i l’ansietat, no només físicament sinó també mentalment.
  • Ajuda a enfortir els ossos: la pràctica habitual del running té beneficis directes en els ossos i es tradueix en la reducció del risc de patir osteoporosi i en menors probabilitats de tenir fractures, ja que els exercicis físics d’intensitat mitjana-alta contribueixen a augmentar la densitat òssia.
  • Augmenta el metabolisme facilitant el control del pes corporal, sempre acompanyat d’una dieta sana i equilibrada.

Posa’t en forma al WIN!

Fes salut i posa’t en forma al WIN! Vine a gaudir de totes les activitats que t'ofereix el nou complex esportiu municipal de Tortosa i Jesús!