Running

Què és el running?

El running és un programa d’intensitat mitjana i alta on els participants fan sortides per a córrer en diferents trams i circuits. Millora la condició cardiovascular.

Activitat dirigida per un instructor durant la qual es treballa la tècnica de carrera i s’entrena per a poder participar en curses populars i de muntanya de poca distància.

Beneficis del running

  • El running regenera la massa muscular. Córrer no només tonifica les cames; altres parts del cos, com els glutis, l’abdomen, els braços i l’esquena, se’n beneficien. Això és degut sobretot al balanceig que fem amb el cos per mantenir l’equilibri.
  • Ajuda a combatre l’estrès: Córrer segrega endorfines (les hormones de la felicitat), que ajuden a disminuir els nivells d’estrès i l’ansietat, no només a nivell físic sinó també mental.
  • Ajuda a enfortir els ossos: La pràctica habitual del running té beneficis directes en els ossos i es tradueix en la reducció del risc de patir osteoporosi i en menors probabilitats de tenir fractures, ja que els exercicis físics d’intensitat mitjana-alta contribueixen a augmentar la densitat òssia.

Posa’t en forma al WIN!

Fes salut i posa’t en forma al WIN! Vine a gaudir de totes les activitats que t'ofereix el nou complex esportiu municipal de Tortosa!