Bodycombat

Què és el bodycombat?

El bodycombat són entrenaments cardiovasculars d’alta intensitat inspirats en les arts marcials. S’estructura a partir de moviments del taekwondo, karate, capoeira, muay thay (boxa tailandesa), taitxí o boxa, entre d’altres.

A través de coreografies amb música es poden exercitar braços, espatles, esquena, cames i abdominals, i millorar la flexibilitat, la força, la coordinació i la resistència cardiovascular.

Beneficis del bodycombat

  • Augmenta la capacitat de resistència: El bodycombat és un esport d’alta intensitat. Els entrenaments es duen a terme en un interval de temps determinat i a diferents velocitats. D’aquesta manera es maximitza la capacitat pulmonar i cardiovascular.
  • Ajuda a la pèrdua de pes: El bodycombat és un excel·lent cremador de calories. L’alt nivell d’intensitat que es requereix implica una despesa calòrica important.
  • Millora la tonificació muscular: El bodycombat és un esport molt complet que barreja braços i cames en els seus moviments, per això millora la tonificació muscular, tant del tren superior com del tren inferior.

Posa’t en forma al WIN!

Fes salut i posa’t en forma al WIN! Vine a gaudir de totes les activitats que t'ofereix el nou complex esportiu municipal de Tortosa i Jesús!