Bodycombat

Què és el bodycombat?

El bodycombat són entrenaments cardiovasculars d’alta intensitat inspirats en les arts marcials. S’estructura a partir de moviments del taekwondo, karate, capoeira, muay thay (boxa tailandesa), taitxí o boxa, entre d’altres.

A través de coreografies amb música es poden exercitar braços, espatles, esquena, cames i abdominals, i millorar la flexibilitat, la força, la coordinació i la resistència cardiovascular.

Beneficis del bodycombat

  • Augmenta la capacitat de resistència: El bodycombat és un esport d’alta intensitat. Els entrenaments es duen a terme en un interval de temps determinat i a diferents velocitats. D’aquesta manera es maximitza la capacitat pulmonar i cardiovascular.
  • Ajuda a la pèrdua de pes: El bodycombat és un excel·lent cremador de calories. L’alt nivell d’intensitat que es requereix implica una despesa calòrica important.
  • Millora la tonificació muscular: El bodycombat és un esport molt complet que barreja braços i cames en els seus moviments, per això millora la tonificació muscular, tant del tren superior com del tren inferior.

Horaris activitats dirigides fitness WIN Tortosa

Horaris activitats dirigides fitness WIN Jesús

Posa’t en forma al WIN!

Fes salut i posa’t en forma al WIN! Vine a gaudir de totes les activitats que t'ofereix el nou complex esportiu municipal de Tortosa i Jesús!