Pilates

Què és el pilates?

El mètode pilates es basa en l’entrenament físic i mental i aporta grans beneficis per a estabilitzar la postura, reforçar la musculatura profunda i reduir el dolor d’esquena i articular.

Els objectius principals són reforçar i estabilitzar l’abdomen, la cintura i la part baixa de la columna. Són sessions d’exercicis senzills, controlats i coordinats amb la respiració.

Beneficis del pilates

  • Disminueix l’estrès. Aquests exercicis permeten disminuir els nivells d’estrès i ajuden a reconèixer el cos en la seua totalitat.
  • Millora la mobilitat, la postura corporal, l’estilització del cos, augmenta la flexibilitat, la capacitat respiratòria o el desenvolupament muscular, entre d’altres. Estimula la sincronització de moviments i les capacitats físiques vinculades a la postura, la flexibilitat i la respiració.
  • Millora el to muscular: Ajuda a tonificar els diferents músculs del cos, especialment la part del core, glutis i lumbars.

Posa’t en forma al WIN!

Fes salut i posa’t en forma al WIN! Vine a gaudir de totes les activitats que t'ofereix el nou complex esportiu municipal de Tortosa i Jesús!