WIN Jesús

Benvolguts i benvolgudes,

A partir de l’1 de març, les instal·lacions esportives de Jesussport passaran a ser gestionades pel WIN Complex Esportiu, fruit de les negociacions i els acords amb l’EMD de Jesús. El nou equip responsable del centre té la voluntat de fer un relleu efectiu i ràpid, que mantingui l’ambient distès i familiar assolit fins al moment per fomentar la pràctica de l’esport i els hàbits saludables que se’n deriven. Amb l’arribada de WIN a Jesús, el poble ampliarà l’oferta esportiva tant pel que fa a franges horàries com pel que fa a instal·lacions.

Si sou abonats d’aquest centre, cal que tingueu en compte els punts següents:

  • Durant els mesos de març i abril, les instal·lacions de Jesús romandran tancades per accions d’adequació de l’espai. Disculpeu les molèsties. Per aquest motiu, podreu continuar amb la pràctica esportiva a les instal·lacions de WIN Tortosa.
  • Per la llei de protecció de dades, la vostra inscripció no es genera de manera automàtica. Per tant, si voleu continuar fent esport a les nostres instal·lacions, serà necessari que el primer dia passeu per la recepció de WIN Tortosa, ubicada a la plaça 1 d’Octubre.
  • Arran de la incorporació de la instal·lació jesusenca a la família WIN, es disposarà d’un abonament únic de 39 euros, que permetrà gaudir dels dos complexos (Jesús i Tortosa) i de totes les instal·lacions, així com de les piscines dels dos recintes. Amb aquesta nova modalitat d’abonament, cada usuari tindrà la llibertat d’escollir on vol practicar esport.
  • Els actuals abonats de Jesussport podeu gaudir de l’oferta exclusiva de 2×1 sense matrícula els mesos de març i abril.
  • Les instal·lacions de Jesús s’obriran al públic la primera setmana de maig. Les dues últimes setmanes d’abril hi ha previstes diferents jornades de portes obertes i altres accions per donar a conèixer les activitats WIN a Jesús i els nous horaris.

Per a qualsevol dubte, estem a la vostra disposició a WIN Complex Esportiu, plaça 1 d’Octubre, 14-15 Tortosa (Tarragona); al telèfon 977 504 707, o bé al correu electrònic info@wintortosa.cat

Posa’t en forma al WIN!

Fes salut i posa’t en forma al WIN! Vine a gaudir de totes les activitats que t'ofereix el nou complex esportiu municipal de Tortosa!