Spinning virtual

Què és l’spinning virtual?

L’spinning virtual és una activitat aeròbica que consisteix a treballar força, resistència i velocitat, a ritmes específics de música, sobre una bicicleta fixa.

Les indicacions les ofereix un tècnic virtual a través d’una projecció que els assistents han d’anar seguint. Les classes estan adaptades a diferents perfils de dificultat.

Beneficis de l’spinning virtual

  • Millora la crema de calories. L’entrenament intervàlic potencia l’efecte crema de greix, ja que manté el metabolisme activat durant més temps després de la sessió. Contribueix a reduir el % de greix i a definir el cos.
  • Augmenta el benestar i la socialització dels esportistes: La intensitat de la sessió i la interacció amb el grup proporciona sensació d’eufòria i entusiasme, per això en resulta una sessió divertida que passa volant.
  • Facilita un treball físic molt complet. Una sessió d’spinning permet treballar tot el cos, tant a nivell cardiovascular com muscular.

Posa’t en forma al WIN!

Fes salut i posa’t en forma al WIN! Vine a gaudir de totes les activitats que t'ofereix el nou complex esportiu municipal de Tortosa i Jesús!