Bodypump

Què és el bodypump?

El bodypump és un programa que es desenvolupa amb barres i discos que té com a objectiu tonificar i millorar la resistència muscular de tot el cos.

En aquesta activitat dirigida es combinen diferents exercicis de força amb els quals treballaràs tots els grups musculars. A més, l’acompanyament musical t’ajudarà a motivar-te i les instruccions de l’entrenador personal faran que la classe sigui fàcil de seguir.

Beneficis del bodypump

  • Ajuda a tonificar tot el cos. Aquests exercicis tonifiquen i enforteixen els glutis, les cames i els abdominals. La figura s’embelleix i es defineix.
  • Millora de l’actitud postural. En l’execució dels exercicis es pren consciència de l’actitud postural correcta. Practicar bodypump corregeix desviacions de columna i millora la postura.
  • Permet guanyar força i resistència muscular. Els exercicis focalitzats permeten millorar notablement la força en glutis, adductors, abductors, quàdriceps, isquiotibials i bessons. A més, enforteix la musculatura per a prevenir lesions a l’hora de practicar altres esports.

Posa’t en forma al WIN!

Fes salut i posa’t en forma al WIN! Vine a gaudir de totes les activitats que t'ofereix el nou complex esportiu municipal de Tortosa i Jesús!