Aquagym

Què és l’aquagym?

El programa d’aquagym preveu un ventall d’exercicis per a millorar les qualitats físiques de tot el cos a través d’un treball global de tonificació, força i cardiovascular, i sempre amb suport musical.

L’entrenament a l’aigua és molt beneficiós i efectiu. Els exercicis no tenen impacte i la resistència de l’aigua en els moviments aporta intensitat i alhora un massatge que resulta balsàmic per al cos.

Beneficis de l’aquagym

  • Millora la capacitat aeròbica i anaeròbica. La dificultat per moure’s a l’aigua promou el desenvolupament de la resistència i la tonificació muscular.
  • Augmenta la flexibilitat. El cos està subjecte a la resistència a l’aigua durant l’exercici aeròbic. Les articulacions augmenten naturalment el rang de moviment.
  • Exercici de baix impacte. Quan és a l’aigua el cos no està subjecte a la gravetat, per tant, l’impacte dels moviments dins l’aigua són molt baixos. Això és particularment atractiu per a aquelles persones amb afeccions articulars com ara l’artritis o per a aquelles que actualment estan en rehabilitació física.

Horaris activitats dirigides WIN Tortosa

Posa’t en forma al WIN!

Fes salut i posa’t en forma al WIN! Vine a gaudir de totes les activitats que t'ofereix el nou complex esportiu municipal de Tortosa i Jesús!