Equip humà

Tècnics

Tot l’equip tècnic de professionals del WIN Complex Esportiu Tortosa està acreditat pel Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

SERGI ESCODA

ROPEC 018341

Des de petit sempre m’he volgut dedicar al món de l’esport i poder treballar del que t’agrada és el millor que et pot passar a nivell professional. Fer-ho al WIN Complex Esportiu és un privilegi, ja que és la instal·lació amb les millors condicions de les Terres de l’Ebre.

Per mi fer esport és felicitat, és la meva vida.

MAURO ALAIXENDRI

ROPEC 005465

Amb aquesta marca nova donem un plus de millora a tots els anys d’experiència que ens precedeixen.

El WIN Complex Esportiu és símbol de bones instal·lacions, bons tècnics i bon material.

Fer esport hauria de ser un hàbit diari!

COYA GÓMEZ

ROPEC 000598

El primer dia, en entrar aquí, em vaig emocionar. És un gran canvi, també per a la meva vida. Són classes noves, reptes nous. Però estem treballant molt perquè tot aquell que vingui en surti content. Treballem per la gent; el primer són els usuaris i ho donem tot per ells!

Fer esport no és només posar el cos al límit, sinó sentir-te bé amb tu mateix. Venir al WIN també és conèixer gent, relacionar-te, desconnectar… Beneficis per al cos i per a la ment!

NURIA MONLLAU

ROPEC 11898

Treballar al WIN és un avanç dins el món de l’esport.

D’aquesta experiència espero aprendre’n, que sigui per una temporada llarga i avançar amb tota la gent que forma part de WIN, tant els treballadors com els abonats.

L’equip que hi treballa, a part de ser professionals, són molt humans. Tots treballem pel mateix objectiu: fer créixer el WIN donant el millor servei possible.

ENRIC ALAIXENDRI

ROPEC 005466

Una piscina de 10 carrils, tres sales dirigides, una de musculació de 200 metres quadrats… un complex esportiu de primer nivell amb uns preus econòmics.

Poder tenir l’oportunitat de treballar en un complex d’aquest tipus és immillorable.

MARISA LÓPEZ

ROPEC 007580

El WIN Complex Esportiu Tortosa és la instal·lació que tots esperàvem, tant l’equip tècnic com la població.

Som uns privilegiats de poder dir que som els primers que hem estat treballant en la instal·lació que tothom esperava.

RAMON ZARAGOZA

ROPEC 005466

Per a la gent de Tortosa ha de ser un punt de referència esportiva molt important. A part de fer esport, es convertirà en un punt de trobada per a les persones.

A més de les activitats que es duen a terme a les instal·lacions tenim altres propostes, com ara el running, que t’aporta els beneficis de fer esport a l’aire lliure. Vam començar fa un parell d’anys i cada cop hi ha més gent involucrada.

JOAN ARASA

ROPEC 005018

Per a mi, formar part d’aquest equip és un orgull. Que després de tants d’anys encara tinguis ganes de continuar, que ho agafis com si fos el primer dia i que tinguis gent al costat amb les mateixes ganes, és el millor que ens pot passar.

LUPE ARASA

ROPEC 020604

El WIN Complex Esportiu Tortosa és la il·lusió de la nostra vida feta realitat. És el meu present i el meu futur, perquè espero créixer i caminar amb tota la gent que hi comença, tant treballadors com usuaris.

Aquesta instal·lació serà l’ànima de l’esport d’aquestes terres. Treballem de cara a les persones. Tothom que ve aquí vol millorar, i nosaltres som els encarregats d’ajudar-los a aconseguir aquest objectiu.

Som winners, som guanyadors. Ens hem guanyat el privilegi de tenir aquestes instal·lacions.

Administració i atenció a les persones usuàries

El canvi és molt important. Això és un repte de fa molts anys i finalment ha arribat.

Som una gran família, som guanyadors, som winners.

Tenim molta il·lusió i moltes ganes que tot vagi bé. Ens esforçarem perquè sigui així i, tot i que al principi hi haurà coses que no agradaran a tothom, buscarem les solucions possibles perquè els usuaris se sentin satisfets de formar part del col·lectiu WIN.

Imma Ginovart, Dolors Pérez, Glòria Calvet, Edwin Hernández

Director esportiu

JULIÀ RUBÍ

ROPEC 007658

Ser el director esportiu d’aquestes instal·lacions és un repte molt gran. Vaig començar com a tècnic i, amb un afany de superació, he aconseguit arribar al meu objectiu. És un somni fet realitat en tots els sentits. Com a treballador, fer-ho en unes instal·lacions tan actualitzades i innovadores és un plaer, i el fet de dirigir un equip humà tan preparat és tot un repte.

WIN és tracte personalitzat, excel·lència, benestar, salut… És un segell d’identitat que espero que la gent es faci seu i que ens diferencia de la resta d’equipaments.

Per a la ciutat de Tortosa, esportivament parlant, tenim un potencial que ens situa en primera línia. Donem un servei inclusiu i integrador, des de nadons fins a gent gran. Els objectius en cadascuna de les etapes són diferents, però tots ajuden a créixer, a sentir-se millor i, en definitiva, a tenir una vida saludable a través de l’esport.