Equip humà

Tècnics

Tot l’equip tècnic de professionals del WIN Complex Esportiu Tortosa està acreditat pel Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

SERGI ESCODA

ROPEC 018341

Des de petit sempre m’he volgut dedicar al món de l’esport i poder treballar del que t’agrada és el millor que et pot passar a nivell professional. Fer-ho al WIN Complex Esportiu és un privilegi, ja que és la instal·lació amb les millors condicions de les Terres de l’Ebre.

Per mi fer esport és felicitat, és la meva vida.

MAURO ALAIXENDRI

ROPEC 005465

Amb aquesta marca nova donem un plus de millora a tots els anys d’experiència que ens precedeixen.

El WIN Complex Esportiu és símbol de bones instal·lacions, bons tècnics i bon material.

Fer esport hauria de ser un hàbit diari!

COYA GÓMEZ

ROPEC 000598

El primer dia, en entrar aquí, em vaig emocionar. És un gran canvi, també per a la meva vida. Són classes noves, reptes nous. Però estem treballant molt perquè tot aquell que vingui en surti content. Treballem per la gent; el primer són els usuaris i ho donem tot per ells!

Fer esport no és només posar el cos al límit, sinó sentir-te bé amb tu mateix. Venir al WIN també és conèixer gent, relacionar-te, desconnectar… Beneficis per al cos i per a la ment!

NURIA MONLLAU

ROPEC 11898

Treballar al WIN és un avanç dins el món de l’esport.

D’aquesta experiència espero aprendre’n, que sigui per una temporada llarga i avançar amb tota la gent que forma part de WIN, tant els treballadors com els abonats.

L’equip que hi treballa, a part de ser professionals, són molt humans. Tots treballem pel mateix objectiu: fer créixer el WIN donant el millor servei possible.

ENRIC ALAIXENDRI

ROPEC 005466

Una piscina de 10 carrils, tres sales dirigides, una de musculació de 200 metres quadrats… un complex esportiu de primer nivell amb uns preus econòmics.

Poder tenir l’oportunitat de treballar en un complex d’aquest tipus és immillorable.

LAURA RIOS

ROPEC 029198

Vaig donar un canvi molt gran deixant la capital i venir-me a aquestes terres. I ara em dedico a la meva passió, l’Esport! Envoltada dia a dia de tota aquesta gent maca.

RAMON ZARAGOZA

ROPEC 005466

Per a la gent de Tortosa ha de ser un punt de referència esportiva molt important. A part de fer esport, es convertirà en un punt de trobada per a les persones.

A més de les activitats que es duen a terme a les instal·lacions tenim altres propostes, com ara el running, que t’aporta els beneficis de fer esport a l’aire lliure. Vam començar fa un parell d’anys i cada cop hi ha més gent involucrada.

JOAN ARASA

ROPEC 005018

Per a mi, formar part d’aquest equip és un orgull. Que després de tants d’anys encara tinguis ganes de continuar, que ho agafis com si fos el primer dia i que tinguis gent al costat amb les mateixes ganes, és el millor que ens pot passar.

LAURA MARIANO

ROPEC

DAVID ARAUJO

ROPEC 042094

La gent, l’ambient, la proximitat, el tu a tu… això és el que fa el WIN ser tan especial. Els Be fits, el Body Pump, l’Spinning, els cursets de natació per totes les edats, el Ioga, el Pilates, la sala fitness, les 2 piscines, la zona wellness, les pistes de pàdel… i tot, dins d’un mateix complex. El meu objectiu?, compartir la meva felicitat a través de l’esport amb tots aquells que dia a dia confien en nosaltres i en els nostres serveis.

LAURA VEGUÉ

ROPEC 

AITOR SALES

COL·LEGIAT 68687

Finalitzar els estudis i poder entrar a treballar al WIN ha estat una de les meves millors sorts, en gran part gràcies a l’equip humà que el forma, immillorable i ajudant-me a créixer personalment i professionalment des del dia 1.A tot això, sumar-li la capacitat de promoure hàbits saludables a tota la gent que acudeix al WIN i veure els somriures i les mostres d’afecte de cada un d’ells i elles fa que la nostra feina sigui encara més gratificant.

Mª FRANÇ

ROPEC 012622

Sortir de casa amb la motxilla, les classes i la música preparada, és una de les coses que més felicitat em donen. Fem esport i fem salut, ens divertim, i ens regalem ratets que d ben segur ens allarguen la vida. Poder fer-ho i compartir-ho al WIN Complex Esportiu ha sigut una gran oportunitat i un gran privilegi on espero poder compartir-ho durant molts anys més amb tots vosaltres. Gràcies al WIN i a tots els winers!! Sou increïbles! Sempre amb les esportives a punt per continuar creixent i fer un millor camí junts.

JORDI VIDAL

Administració i atenció a les persones usuàries

El canvi és molt important. Això és un repte de fa molts anys i finalment ha arribat.

Som una gran família, som guanyadors, som winners.

Tenim molta il·lusió i moltes ganes que tot vagi bé. Ens esforçarem perquè sigui així i, tot i que al principi hi haurà coses que no agradaran a tothom, buscarem les solucions possibles perquè els usuaris se sentin satisfets de formar part del col·lectiu WIN.

Imma Ginovart, Dolors Pérez, Glòria Calvet, Edwin Hernández, Àngels Prieto, Melània Espuny, Rosa Ortí

Director esportiu

JULIÀ RUBÍ

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport ( col. 66197)                          Màster en Gestió Esportiva (INEF-Lleida)

Ser el director esportiu del WIN, és un gran repte i responsabilitat. Tenint en compte que la nostra visió és ser el referent esportiu de les Terres de l’Ebre, oferint serveis d’alta qualitat i programes que inspirin a adoptar un estil de vida actiu i saludable.

WIN és tracte personalitzat, excel·lència, benestar, salut… És un segell d’identitat que espero que la gent es faci seu i que ens diferencia de la resta d’equipaments.

A WIN Complex Esportiu, trobaràs una àmplia gamma d’activitats i serveis dissenyats per a totes les edats i nivells de condició física, amb un ambient acollidor i motivador que fomenti el teu desenvolupament personal. Sent el nostre compromís treballar per oferir-te el millor servei i experiència, amb l’objectiu d’esdevenir un aliat en el camí cap a una vida més activa, saludable i feliç.