Entrenaments grupals

Què són els entrenaments personals ‘outdoor’?

Es pot tonificar la massa muscular, guanyar força i potència, augmentar la flexibilitat i la resistència a l’aire lliure utilitzant l’entorn natural. Aquest és l’objectiu dels entrenaments personals outdoor, amb un programa d’exercicis fora de les instal·lacions del gimnàs: la Via Verda i l’antic pont del tren, el parc municipal Teodor González o el recinte emmurallat de les avançades de Sant Joan, entre d’altres.

L’activitat preveu un programa d’entrenament amb exercicis en grup (amb un mínim de 8 participants i un màxim de 12) per a persones que busquen posar-se en forma al mateix temps que desenvolupen la cohesió grupal. Les sessions estan estructurades per a adaptar-se al nivell de condició física de cada alumne, amb la finalitat d’assolir el seu màxim potencial. Dividides en diferents nivells (inicial i avançat), les classes s’adapten a la condició física del grup, donant més importància al treball individual i a l’assessorament personalitzat.

Beneficis dels entrenaments personals ‘outdoor’

  • Estimular la força funcional, és a dir, involucrar-hi tot el cos, no només un grup de músculs. A més, es fa major activitat, amb moviments més complexos, combinant sistemes esportius amb exercicis dirigits a l’aire lliure i activitats organitzades en contacte amb la natura.
  • Amb cada entrenament es poden arribar a cremar unes 500 kilocalories. Amb aquest tipus de treball s’accelera el metabolisme i es continuen cremant calories la resta del dia.
  • El fet de fer els entrenaments a l’aire lliure fa que siguin més divertits i motivadors.

Posa’t en forma al WIN!

Fes salut i posa’t en forma al WIN! Vine a gaudir de totes les activitats que t'ofereix el nou complex esportiu municipal de Tortosa!