Fitness aquàtic

Què és el fitness aquàtic?

El fitness aquàtic és un programa en piscina profunda on es desenvolupen treballs aeròbics i de tonificació basats en el fitness.

En els inicis aquesta activitat es relacionava amb persones d’edat avançada o que es recuperaven de lesions, però els resultats positius que aporta aquest programa i l’atractiu que suposa practicar-lo l’han popularitzat entre la població general.

Beneficis del fitness aquàtic

  • Crema calories: La combinació d’exercicis de força i cardio barrejats amb la resistència a l’aigua en l’exercici aquàtic garanteixen que el cos practiqui un entrenament complet.
  • Redueix la pressió arterial: La pressió de l’aigua permet que el flux sanguini circuli de manera més efectiva en tot el cos, cosa que disminueix de manera efectiva la pressió arterial i, a la llarga, la freqüència cardíaca en repòs.
  • Combat la celulitis: Com tota activitat física a la piscina, els moviments de l’aigua actuen sobre la pell i estimulen la circulació; un fet que, a la vegada, ajuda a pal·liar la retenció de líquids i a eliminar la celulitis.

Horaris activitats dirigides WIN Tortosa

Posa’t en forma al WIN!

Fes salut i posa’t en forma al WIN! Vine a gaudir de totes les activitats que t'ofereix el nou complex esportiu municipal de Tortosa i Jesús!