El WIN Complex Esportiu Tortosa, seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Tortosa sobre l’evolució del coronavirus, tancarà a partir de demà divendres 13 de març i fins al 30 de març, les seves instal·lacions. Aquest període de temps es podria modificar en funció de com evolucioni la situació i de les noves directrius.

Aquesta mesura extraordinària també comporta la suspensió de totes les activitats i cursets programats per aquest període, afecta a les piscines, el gimnàs i la resta d’instal·lacions.

La part proporcional de les quotes de soci i dels cursets corresponent als dies de tancament, s’abonarà en el proper rebut. Tanmateix, s’informarà als usuaris de les noves dates de les activitats puntuals que estaven programades durant aquest període.

Totes les mesures acordades són amb caràcter estrictament preventiu per evitar una major propagació de la malaltia, i sempre seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tortosa.

La reobertura de les instal·lacions s’informarà als usuaris a través de la web del WIN i de les seves xarxes socials.

Demanem a tots els usuaris del WIN comprensió, responsabilitat i col·laboració davant d’aquestes mesures que són en benefici de tots.

Per qualsevol consulta, podeu trucar al telèfon 977 504 707 o escriure a info@wintortosa.cat

Equip WIN