Instal·lacions

PISCINA

FITNESS

SPINNING

ACTIVITATS DIRIGIDES

PÀDEL

SPA

Piscina

La piscina de competició més gran de les Terres de l’Ebre

La piscina del nou WIN fa 25 x 20 m, amb vuit carrers de competició i deu d’entrenament, amb l’objectiu d’acollir cursos i oferir la possibilitat d’accés lliure amb la garantia que els abonats disposen de carrers reservats en tot l’horari d’obertura.

Les activitats aquàtiques dirigides (aquagym, fitness aquàtic i aquacross) i els cursos d’iniciació es desenvoluparan a la piscina petita, de 12,5 metres d’ample i 1,20 metres de profunditat.

L’espai disposa de grades amb 400 seients per al públic.

Sala de fitness

Una sala de fitness amb la maquinària més moderna

La sala de fitness està equipada amb maquinària nova pensada per a optimitzar els beneficis de l’activitat física.

L’espai es divideix en una zona de cardio, una zona de pes lliure, una zona de pes guiat i una zona d’entrenament funcional.

Sala d’spinning i activitats dirigides

WIN Tortosa ha reservat un espai específic per a les activitats dirigides de pilates, steps i zumba, entre d’altres, que es desenvoluparan en dos de les sales adjacents a la zona de fitness.

La sala d’spinning compta amb trenta bicicletes i una combinació de llum i so adequada per a poder seguir correctament les sessions amb monitor.

Aquestes sessions estaran destinades a la tonificació, als exercicis d’alta intensitat i a les classes coreografiades amb música.

WIN Complex Esportiu Tortosa és un centre autoritzat per al mètode dels programes fitness de Les Mills.

Pistes de pàdel

Amb quatre pistes de pàdel, el WIN Complex Esportiu Tortosa augmenta l’oferta d’activitat esportiva tant per a abonats com per a no abonats. Unes modernes instal·lacions a l’aire lliure per a rebre jugadors de tots els nivells i preparades per a instal·lar-hi graderies desmuntables d’una capacitat de fins a 150 seients per a tota mena de competicions.

Gaudeix d’un dels esports de moda en un bon ambient. Prepara les pales, busca parella i reserva pista a recepció. I si no tens amb qui jugar a pàdel, t’ajudem a buscar companys de joc.

A més, si vols aprendre a jugar a pàdel o perfeccionar-ne la tècnica, t’oferim cursets de pàdel per a totes les edats, des de benjamins fins a adults.

Ens veiem a la pista!

Spa, circuit d’aigües i espai wellness

A les instal·lacions del WIN Tortosa pots gaudir d’una zona spa, circuit d’aigües i espai wellness per a relaxar-te i tonificar-te mentre cuides el cos i la ment. La millor manera de recuperar-te després d’una sessió d’entrenament.

Et volem ajudar a sentir-te bé per dins i per fora, per això disposem d’un circuit d’aigües amb hidromassatge de diferents formes i intensitats, dutxes bitèrmiques i dos saunes seques.

Un espai ideal per a tonificar la pell, relaxar la musculatura, estimular el sistema circulatori, eliminar toxines o reduir l’estrès que produeix una sensació plena de benestar sobre els sistemes nerviós, muscular i cardiovascular.

A més, aquesta zona d’aigües connecta pels passadissos interiors amb la piscina i per l’exterior amb el solàrium i la zona enjardinada comuna.

Posa’t en forma al WIN!

Fes salut i posa’t en forma al WIN! Vine a gaudir de totes les activitats que t'ofereix el nou complex esportiu municipal de Tortosa i Jesús!