Us presentem els cursets de natació intensius d’estiu infantils (3 a 6 anys) i d’escola (7 a 12 anys) que es realitzaran durant el més de juliol a la piscina del WIN Tortosa.

Els cursets intensius es realitzen durant el més de juliol en dues franges horàries de dilluns a divendres:

  • a les 16:45
  • a les 17:35

El procés d’inscripció online començarà a les 10:00 hores el dia 13 de maig.

És molt important que llegiu el següent text per saber a quin curs heu d’apuntar al vostre nen o nena abans de realitzar la inscripció

A QUIN NIVELL APUNTO AL NEN/A

INFANTIL (3 a 6 anys)

El programa d’activitats aquàtiques per a infants d’entre 3 a 6 anys té l’objectiu de familiar als nens i nenes amb el medi aquàtic de manera suau, engrescadora i adaptada a les seves característiques psicofísiques. A més, els participants assoliran un domini d’habilitats aquàtiques essencials per garantir la seguretat a l’aigua, al mateix temps que es desenvolupa, de manera integral, la seva salut física i les seves funcions cognitives.

Nivell Tortuga: Nens/es de 3 a 4 anys sense autonomia al mitjà aquàtic.

Nivell Cranc: Nens/es a partir de 5 anys sense autonomia al mitjà aquàtic.

Nivell Cavallet: Nens/es de 4 a 5 anys que poden desplaçar-se amb posició ventral durant 5-7 metres sense material

Nivell Pingüí: Nens/es de 5 a 6 anys  que poden desplaçar-se durant 5-7 metres sense material tan en posició ventral com dorsal, però sense moviment alternatiu i circular de braços.

Nivell Dofí: Nens/es de 6 anys  que poden desplaçar-se durant 12 metres sense material tan en posició ventral com dorsal, amb moviment alternatiu i circular de braços (coordinació més fina) i bon control de la respiració.

INICIACIÓ AQUÀTICA I FONAMNETS ( 7 a 12 anys)

ESCOLA DE NATACIÓ

L’escola de natació pretén el desenvolupament integral dels infants mitjançant les activitats aquàtiques. L’objectiu de l’escola és apropar la natació a tots els nens i nenes independentment del seu nivell, per tal que assoleixin autosuficiència en el medi aquàtic, aprenguin els aspectes bàsics de la natació i, finalment, perfeccionin la tècnica dels diferents estils i altres habilitats específiques de la natació

Nivell  Cocodril: Nens/es a partir de 7 anys que són capaços de nedar de forma contínua 25 metres de crol i esquena (sense aturar-se).

Nivell Tauró: Nens/nes a partir de 7 anys que són capaços de nedar de forma contínua 50 metres de crol, esquena i braça sense aturar-se)

COM REALITZAR LA INSCRIPCIÓ ALS CURSETS INTENSIUS

INSCRIPCIONS ONLINE FENT CLICK AQUÍ