Dia: divendres 24 de maig, de 19.30 h a 00.30 h
Lloc: pavelló municipal de Tortosa (Ferreries)

Compra de donatius:
Al WIN Complex Esportiu (anticipada)
Al pavelló municipal (el dia de l’acte)

El pròxim divendres 24 de maig, el WIN Complex Esportiu Tortosa organitza la seua primera Nit Solidària, un esdeveniment dirigit a recaptar fons per a la promoció de la pràctica esportiva entre els xiquets de famílies amb vulnerabilitat social de Tortosa. L’activitat es coordina amb dues de les entitats més dinàmiques en l’àmbit social a Tortosa: Creu Roja i Atzavara-arrels.

L’activitat tindrà lloc al pavelló municipal de Ferreries a partir de les 19.30 h i tindrà com a eix principal tres sessions d’una hora de spinning (21 h, 22 h i 23 h), per a les quals s’han llogat 100 bicicletes estàtiques que es poden reservar a la recepció del WIN amb un donatiu mínim de 5 €.

El programa de la primera Nit Solidària del WIN es complementarà amb activitats lúdiques per a totes les edats: sessions d’activitats dirigides de fitness, com ara zumba i Be Fit Extrem, unflables per als més menuts, música i barra de bar amb entrepans i begudes a preus populars.

A més a més, entre els participants se sortejaran lots amb marxandatge, entrades i abonaments mensuals per al WIN, i altres productes gentilesa dels patrocinadors.

 

Cartell 1a Nit Solidària WIN Tortosa